Autohuset Farum

Har vi åbent?

Nej, desværre ikke

Vores åbningstider

Man-Fre:08:00-17:30
Lørdag:08:00-11:45
Søndag:LUKKET
Helligdage:LUKKET
Ring til os nu

Falck Bonusværksted

Falck bonusværksted hos Autohuset Farum

Autohuset Farums autoværksteder er nu også blevet Falck Bonusværksteder. Det betyder at du kan optjene bonus på dine værkstedsbesøg hos Autohuset Farum.

Strenge kvalitetskrav for bonusværksteder

For at blive optaget som bonusværksted hos Falck, skal værkstedet opfylde en række adgangskriterier og strenge kvalitetskrav.

Disse krav stilles, for at du trygt kan aflevere din bil på vores professionelle værksteder med visheden om at du hos Autohuset Farums værksteder får den bedste service, til billige tyske værkstedspriser.

Bonusværksted hos Autohuset Farum giver fordele

Når du benytter Autohuset Farum som dit Falck bonusværksted, kan du optjene 10% i bonus* på dine værkstedsbesøg. Samtidig tilbyder vi dig en gratis lånebil, hvis en reparation skulle tage længere end 4 timer.

Det er ikke muligt at kombinere Falcks bonus med Autohuset Farums rabatter. Det betyder at du ikke kan få 10% rabat hos Autohuset Farum, samtidig med du opsparer 10% bonus hos Falck.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at benytte Autohuset Farum som dit bonusværksted

Gratis hjulskifte og 3 års garanti

Du har mulighed for at få gratis hjulskifte, når du benytter Autohuset Farum som dit Falck bonusværksted, og samtidig får du 3 års garanti på reparationer og nye dele.

Stolte af kvalitetsstempel

Vi er meget stolte af at vi har fået Falcks kvalitetsstempel, som bonusværksted. Der følges løbende op på vores kvalitet og det er derfor ikke selvskrevet at et værksted er bonusværksted for Falck.

Uanset om du bruger Autohuset Farum som bonusværksted eller om du benytter vores værksteder uden at være Falck medlem, så sørger vi altid for at du får den samme høje kvalitet til priser der ligger 20-40% under de autoriserede mærkeværksteder.

Samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet

Hos Autohuset Farum har vi billige priser, men det betyder ikke at du går på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Vores kvalitet og vores service ligger på samme høje niveau som hos det autoriserede mærkeværksted.

Vores konstante fokus på effektivitet og kvalitet, gør at vi kan tilbyde de lave tyske værkstedspriser og samtidig har vi altid vores kunder i fokus, således at vi sætter barren højt for vores kundeservice.

Book tid hos Autohuset Farum, nu også dit Falck bonusværksted.

Læs mere her

For tidsbestilling, ring på telefon 3410 0062 eller skriv til os

Ring til os
Ring til os