Få et godt tilbud
– Se vores udvalg her

Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt hos os kører den bedre i længere tid. Der bliver stillet høje krav til vores medarbejdere og udstyr. Vores personale bliver løbende uddannet, så de altid har styr på teknikken.
Vi har det nyeste udstyr Med vores altid nyopdaterede udstyr og diagnose-udstyr, kan vi til enhver tid være dig behjælpelig uanset hvilken reperation du måtte komme med.

Det er trygt at bruge Falcks kvalitetssikrede bonusværksted. Du kan altid regne med, at prisen er fornuftig – og fordi du har abonnement på Falck Vejhjælp får du altid 10% i bonus på alle reparationer og reservedele. Penge, der triller direkte ind på dit Falck-abonnement.

Hvis du er kunde hos Repeatly Leasing A/S
Kan du med fordel tage kontakt til os hvis du ønsker hjælp til din bil med service eller reparation.

Hvis du ønsker hjulskifte og har hjul opbevaret igennem Repeatly Leasing A/S kan du skrive til os på mail: repeatly@autohusetfarum.dk

Hvis du har Udvidet Tryg Vejhjælp eller Tryg Bilpleje, får du skiftet sommer- og vinterdæk to gange om året, som en del af din forsikring dette kan du få gjort hos os.

Strenge kvalitetskrav for bonusværksteder

For at blive optaget som bonusværksted hos Falck, skal værkstedet opfylde en række adgangskriterier og strenge kvalitetskrav.

Disse krav stilles, for at du trygt kan aflevere din bil på vores professionelle værksteder med visheden om at du hos Autohuset Farums værksteder får den bedste service, til billige tyske værkstedspriser.

Bonusværksted hos Autohuset Farum giver fordele

Når du benytter Autohuset Farum som dit Falck bonusværksted, kan du optjene 10% i bonus* på dine værkstedsbesøg. Samtidig tilbyder vi dig en gratis lånebil, hvis en reparation skulle tage længere end 4 timer.

Det er ikke muligt at kombinere Falcks bonus med Autohuset Farums rabatter. Det betyder at du ikke kan få 10% rabat hos Autohuset Farum, samtidig med du opsparer 10% bonus hos Falck.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at benytte Autohuset Farum som dit bonusværksted

Gratis hjulskifte og 3 års garanti

Du har mulighed for at få gratis hjulskifte, når du benytter Autohuset Farum som dit Falck bonusværksted, og samtidig får du 3 års garanti på reparationer og nye dele.

Stolte af kvalitetsstempel

Vi er meget stolte af at vi har fået Falcks kvalitetsstempel, som bonusværksted. Der følges løbende op på vores kvalitet og det er derfor ikke selvskrevet at et værksted er bonusværksted for Falck.

Uanset om du bruger Autohuset Farum som bonusværksted eller om du benytter vores værksteder uden at være Falck medlem, så sørger vi altid for at du får den samme høje kvalitet til priser der ligger 20-40% under de autoriserede mærkeværksteder.

Samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet

Hos Autohuset Farum har vi billige priser, men det betyder ikke at du går på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Vores kvalitet og vores service ligger på samme høje niveau som hos det autoriserede mærkeværksted.

Vores konstante fokus på effektivitet og kvalitet, gør at vi kan tilbyde de lave tyske værkstedspriser og samtidig har vi altid vores kunder i fokus, således at vi sætter barren højt for vores kundeservice.

Book tid hos Autohuset Farum, nu også dit Falck bonusværksted.